Psychologická vyšetření

Ve spolupráci s kolegou akreditovaným dopravním psychologem Mgr. Pavlem Blahutem, zajišťuji komplexní servis v oblasti dopravní psychologie. Poskytujeme dopravně psychologické vyšetření všem řidičům v Brně a Ostravě. (profesionálové, řidiči žádající o vrácení řidičských průkazů atp.)

Poskytuji přípravu a poradenství pokud vás čeká náročné výběrové řízení a psychologické vyšetření žadatelů o zbrojní průkaz na žádost praktického lékaře.

Příspěvek zdravotní pojišťovny MVČR 500 Kč na vyšetření!

Також всі послуги надаю українською мовою. У співпраці з адвокатом ми здійснюємо юридичне представництво. (автошкола, заборона керування, ДТП, кримінальне провадження у справах дорожнього руху) - комплексні послуги.

Termíny psychotestů i do druhého dne a posudek zpracováváme na počkání. Ceny? Senioři od 1000 Kč, profíci 2000 Kč, žadatelé o vrácení ŘP 2500 Kč. S sebou platný výpis z karty řidiče, lékařský posudek v případě žadatelů o vrácení ŘP, hotovost. U seniorů žádanku o vyšetření vystavenou ošetřujícím praktickým lékařem. Těšíme se na vás!

Aktuálně se podílíme na projektu Nultá hodina autoškolám, projekt je ve spolupráci s Besipem, Policií ČR, Hasičským záchranným sborem ČR a my tam jsme za dopravní psychlogii. Rozhovor s námi a představení celého projektu, který bude probíhat až do konce roku 2023 můžete shlédnout na přiloženém odkazu:

Autoškola Chytka je řádným členem Asociace Autoškol ČR. Využívá moderní nástroj pro správu autoškoly Moje-autoškola.cz a je akreditované pracoviště Ministerstva dopravy ČR pro provádění dopravně psycholgoických vyšetření řidičů.