Kondiční jízda  a jak to probíhá?

Nejpohodlnější a nejrychlejší varianta objednání této služby je vyplnit on-line přihlášku (na těchto stránkách), obdržíte platební údaje do emailu, provedete platbu a obratem se s vámi spojíme za účelem domluvení termínu a nástupního místa kondiční jízdy. Kondiční jízda trvá 45, 60 nebo 90 minut s možností krátké přestávky po 45 minutách. Cena je uvedena v našem ceníku níže, výhodnější je pořídit balíček jízd což i doporučujeme jelikož z praxe víme, že jen pár jízd většinou k obnovení návýků po delší absenci řízení nestačí. Jednu vstupní jízdu doporučujeme objednat na vyzkoušení zda vám náš přístup a vozový park bude vyhovovat a pro domluvení rozsahu využití našich dalších služeb. Jízda může být nahrávána na video, takže vaše chyby můžeme následně ještě jednou projet a zkonzultovat na učebně (služba s příplatkem). Po dohodě možnost vyzvednutí nebo ukončení jízdy na vámi určeném místě, ovšem podle dosažených schopností (neplést si autoškolu s taxislužbou!). Služba kondičních jízd je určena pouze pro držitele platného řidičského oprávnění pro sk.B vydanou v rámci EU. Kondiční jízdy probíhají na vozidlech Škoda Roomster, Škoda Fabia IV generace, Škoda Scala v automatu a Toyota Corolla. Možnost individuální domluvy. Platba předem na účet autoškoly, případně výjimečně v autě instruktorovi. Storno jízdy později než 12 hodin předem je v plné výši.

Ceník

Kondiční jízda 45

45 minutová jízda vhodná zejména na vyzkoušení služeb, nebo jako doplňující hodina před zkouškou 

600 Kč

Kondiční jízda 60

60 minutová jízda vhodná k obnovení ztracených řidičských návyků

800 Kč

Kondiční jízda 90

90 minutová jízda vhodná pro kompletní službu

1000 Kč

Kondiční jízda s psychologem

60 minutová jízda s psychologem, vhodné pro osoby po autonehodách a v rámci rehabilitace nebo při individuálních obtížích, vhodné pro přesnější zacílení dalších kondičních jízd a služeb

1500 Kč

Balíček 5 x 45

Balíček 10 x 45

balíček pěti  nebo deseti kondičních jízd

2800 Kč

5000 Kč  

Balíček 10 x 60

balíček deseti kondičních jízd

6000 Kč

Balíček 5 x 90

Balíček 10 x 90

balíček pěti nebo deseti kondičních jízd

4500 Kč

9000 kč 

Kondiční jízda s automatem 60

Kondiční jízdy s automatem pouze 60 minutové jízdy, možnost předplatit 10 x 60 za cenu 9000 Kč.

1000 Kč

KONDIČNÍ JÍZDY

Držitelům řidičských průkazů, kteří potřebují znovu získat sebedůvěru při řízení a řidičskou kondici. Tuto službu nabízím i ve vašem automobilu ovšem pouze po alespoň jedné předchozí jízdě ve výcvikovém vozidle.

KONDIČNÍ JÍZDY PO AUTONEHODÁCH

Možnost terapeutického přístupu, nabízím komplexní program k návratu za volant viníkům a obětem dopravních nehod. Využívám techniky kognitivně behaviorální terapie, nácvik zklidnění vhodný za volant atp.

DOPLŇUJÍCÍ JÍZDY ŽÁKŮM AUTOŠKOL

V rámci spolupráce s autoškolami, nabízím možnost výuky jízd přímo ve vaši autoškole, nebo možnost přestupu, pokud naznáte, že žáka bude vhodnější převézt zcela do mé péče nebo mu vysvětlit a doporučit odklad.